Digital preservation: what, why and how ?

Nir Sherwinter is product manager bij Ex Libris en heeft enkele zeer interessante presentatie verspreid via slideshare. Ik neem hier twee van die presentaties op, beide over ‘digital preservation’. De eerste presentatie is een ‘Overview of the world of digital preservation’ uit oktober 2011; de tweede is ‘Digital preservation: whay, why and how’. Beide presentaties geven een mooi overziocht van de stand van zaken en en hoe het probleem van het overleven van informatie aan te pakken.

‘Overview of the world of Digital preservation’

Op 14 september 2018 was deze presentatie niet meer online beschikbaar.

Digital Preservation: what, why and how.

Op 14 september 2018 was deze presentatie niet meer online beschikbaar.

 

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.