Electronisch Documentbeheer. Op zoek naar een normenkader

Johan van der Galien en Chris Schaerlaeckens, beiden EDP Audit-medewerker bij de Belastingdienst studeerden in maart 2011 af voor de Postgraduate IT Audit Opleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam. In hun scriptie, die we hier publiceren, gaan ze op onderzoek uit naar een normenkader voor elektronisch documentenbeheer.

De in deze scriptie gevolgde methodiek en de denkwijze inzage elektronische documenten is dermate interessant dat ik het zeer interessant vond toestemming te vragen om het stuk te publiceren. Zeer lezenswaardig en een zeer afgewogen en uitgedacht normenkader, dat vooral voor EDP auditors is bedoeld. Juist vanuit dat oogpunt is het voor iedere informatieprofessional noodzakelijk deze scriptie te lezen.

Voor de scriptie: Elektronisch Documentbeheer Op zoek naar een normenkader.

Citatie: Johan van der Galien, Chris Schaerlaeckens, Electronisch Documentenbeheer. Op zoek naar een normenkader (Amsterdam 2011). Scriptie VU Amsterdam.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.