Een onlogische, maar niet onmogelijke situatie

Bij het opruimen van mijn bureau kwam ik een enigszins verfrommelde strip tegen, die ik jaren geleden eens bewaard heb met de argumentatie: leuk, kan ik nog wel eens gebruiken ! Dat heb ik ook gedaan, in colleges en voordrachten, maar ik kon mij niet meer herinneren waar dat fragment gebleven was (niet helemaal juist gearchiveerd).

Het is nog steeds een interessant gegeven, dus ik plaats het stukje toch maar hier. Het copyright berust uiteaard bij Scott Adams, die dit stripje in 2005 vervaardigde. Klik erop om het te vergroten en rustig te lezen….

 

Dilbert

Share This:

1 thought on “Een onlogische, maar niet onmogelijke situatie

  1. Ineke Weijer

    Ik vind ‘m geniaal. Het is grappig dat er ondanks alle innovatie die er plaatsvindt op het gebied van ict en informatie- en kennismanagement toch ook zo veel niet veranderd. Deze strip is nog steeds actueel.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.