Videoreeks Library of Congress

In het kader van het National Digital Information Infrastructure and Preservation Program van de Library of Congress is de Digital preservation Video Series vervaardigd, samen met talloze webcasts en presentaties. Ze zijn uitingen van het streven naar een strategie voor de verzameling, bewaring en toegankelijk making van digitale content. Er zijn films over het bewaren van digitale foto’s, geluid, publieke televisie, websites, etc.

Al deze films zijn hier te vinden.

Ter intro laat ik hieronder twee interessante films volgen uit deze collectie, de eerste over audio en de tweede over digitale foto’s.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.