Lectorale Rede

Morgenmiddag spreek ik mijn lectorale rede uit. Degenen die zich bij mij of die zich via het officiele HvA formulier hebben ingeschreven zijn vanaf 15.30 u. welkom in de Kohnstammzaal, op de 9de etage van het Kohnstammhuis van de Hogeschool van Amsterdam. Zoals ik al eerder heb aangegeven: de rede is openbaar, iedereen is welkom. Ik dank iedereen die zich heeft ingeschreven: het heeft het de organisatie mogelijk gemaakt zich in te stellen op het gebeuren en de catering te voorzien van het aantal bezoekers (bij benadering).

Heeft U zich nog niet ingeschreven en U wilt er toch bij zijn: kom gewoon naar de zaal toe !

De formele uitnodiging: klik hier.

Nogmaals: de rede vindt plaats in het Kohnstammhuis, Wibautstraat 2-4, 1091 GM Amsterdam, op de 9de etage in de Kohnstammzaal. Vanaf het Amstelstation neemt U de metro naar het station Weesperplein (2de stop), vanaf Centraal Sation (3de stop).

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.