De wereld in 2030 !

‘The World in 2030: How Science will Affect Computers, Medicine, Jobs, Our Lifestyles and the Wealth of our Nations’ is een voordracht van Michio Kaku, een theoretisch natuurkundige en hoogleraar aan de City University of New York. Hij is een van de grondleggers van de ‘string field theory’, een onderdeel van de snaartheorie. Zijn boek The Physics of the Impossible laat zien hoe science fiction mogelijk wordt in de toekomst.

Het is een voordracht uit 2009, en bevat nog steeds veel interessants over mogelijke ontwikkelingen in de toekomst. Kaku figureerde al eerder in films over kunstmatige intelligentie en de quantumtechnologie.

 

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.