Stephen Fry explains Cloud Computing

Laten we even negeren dat de laatste seconden van deze video een reclameboodschap bevatten. Buiten dat minpunt is het een hele mooie film, die de geschiedenis van de computeridee, van het denken in ‘utilities’ en het principe van cloud computing op een geweldige manier uitlegt en in verband brengt met het verleden. Dat te doen in vijf minuten en op een manier zoals in een stripverhaal is verbluffend. Erg gelikt en geslaagd!

Share This:

1 thought on “Stephen Fry explains Cloud Computing

  1. Dave

    Fijne uitleg en een mooie video, ik blijf fan van Stephen Fry. Zelf hebben we ook cloud computing en het brengt veel mogelijkheden. Denken in ‘utilities’ blijft effectief voor het ontwerpen van nieuwe mogelijkheden!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.