Are social media a fad?

Sociale media hebben de manier veranderd waarop mensen communiceren. We weten ondertussen wat de impact is van deze media. Maar laten we het eens op een rijtje zetten. Eerst een video over de sociale media revolutie, vervolgens een infographic over hoe wij als mensen onze uren besteden en hoeveel minuten we per uur (gericht op Groot-Brittannië en de Verenigde Staten) bezig zijn met sociale media, mail, nieuws, e.d.. Er zitten kleine verschillen in. Tenslotte een infographic over de omvang van sociale media: Still thinking social media are a fad ?

Onderstaande graphics respectievelijk ontleend aan Ilyana’s blog en Experian.com:

how-the-UK-spend-time-online-in-one-hour

9_130429-time-spent-online-by-activity-type-us-experian_l

Onderstaande infographic is ontleend aan One Lily Creative Agency

Still thing social media is a fad ?

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.