A history of internet search AND Google

De documentaire ‘The History of Internet Search and Google’ is gemaakt door de technologiejournalist John Heilemann. Hij bespreekt de geschiedenis en de evolutie van het zoeken op internet en (vooral) Google. De documentaire bestaat uit drie delen, die allemaal hieronder te bekijken zijn.Het gaat zeer diep in op het ontstaan van Google, de manier waarop ze in hun begindagen werden gefinancierd, de oprichters van het bedrijf en het economische model, die het het bedrijf mogelijk maakt geld te verdienen. Een zeer interessante documentaire, die van belang is voor een goed begrip van de enorme ontplooiing die het Internet heeft kunnen maken. De drie delen duren ieder ongeveer 15 minuten, maar ze zijn het kijken meer dan waard.

Part 1

 

Part 2


 

Part 3

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.